Camera voor in huis

Een slimme camera voor in huis is de ideale IP camera. Waar u zich ook bevindt kunt u met de slimme beveiligingscamera uw huis en eigendommen bewaken. Met een binnencamera van Smartbeveiliging kunt u gerust uw woning met een veilig gevoel achterlaten. De indoor camera is een kwalitatieve en voordelige bewakingscamera voor in huis. Met de slimme buitencamera’s van Smartbeveiliging bent u ook op de hoogte wat er rondom uw huis gebeurd.

Met de app kunt u op afstand live meekijken, communiceren en beelden opnemen. Ook stuurt de beveiligingscamera bij een verdachte beweging notificaties naar uw smartphone. De indoor camera is voorzien van een sterke lens met infrarood functie, zodat u zowel overdag als in de avond duidelijk beeld heeft wat er in uw huis gebeurd. U kunt de indoor camera op afstand bedienen, ook als u even op vakantie of aan het werken bent. Het voordeel van de binnenshuis camera is dat u door middel van een WiFi verbinding altijd toegang heeft tot de camera. Deze veelzijdige camera’s zorgen voor de optimale veiligheid in uw huis.

Meer informatie over de camera voor in huis

Eenvoudig te installeren
De camera voor in huis kunt u snel en eenvoudig installeren. Plaats de camera op een vlakke ondergrond zoals een plank, kast of muur. Steek de adapter in het stopcontact en koppel de camera direct aan uw WiFi-netwerk via de app.

Bedien alles met uw smartphone
De indoor camera’s kunt u koppelen en bedienen via één app. U kunt via app al uw geïnstalleerde camera’s en sensoren bedienen.

Bewegingsdetectie
De indoor camera verstuurt automatisch meldingen naar uw smartphone zodra er een beweging wordt gedetecteerd.

Tweezijdige communicatie
Door middel van de ingebouwde microfoon en speaker kunt u via de app live meepraten en luisteren met iedereen die voor de camera staat.

Doe gerust het licht uit
De indoor camera’s zijn voorzien van LED-sensoren en een infrarood functie, zodat u ook s’nachts goed zicht heeft.

App
De Smart Life app werkt volgens onze klanten uitstekend en is beter beoordeeld dan de app van de concurrenten zoals Ring en SecuFirst. De app is gratis te downloaden voor iOS & Android gebruikers.

Uw huis of winkel ook van buitenaf beveiligen? Bekijk onze slimme buiten camera’s.