Draadloos alarmsysteem voor woning

Een draadloos alarmsysteem bewaakt, waar u ook bent, uw woning tegen inbraak. De draadloze alarmsystemen kunnen bestaan uit een basis pakket met een alarmpanel en bewegingssensoren tot aan een uitgebreid alarmsysteem met beveiligingscamera’s.

Meer over de alarmsystemen van Smart Beveiliging

Het draadloze beveiligingssysteem is verbonden met het WiFi netwerk en geeft alarm bij verdachte activiteiten. De notificatie ontvangt u meteen op uw smartphone waardoor u op tijd actie kan ondernemen. Het draadloos alarmsysteem is eenvoudig te bedienen via de app en afstandsbediening. De slimme alarmsystemen zijn ook te koppelen met onze binnencamera’s en buitencamera’s en compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. Met het alarmsysteem van Smart Beveiliging hoeft u zich nergens druk om te maken en kunt u met een veilig gevoel de deur uit.

Geen verborgen kosten
Alle functionaliteiten van onze alarmsystemen zijn kosteloos te gebruiken. U hoeft geen abonnement aan te schaffen om alle functies te kunnen gebruiken.

Gemakkelijk te installeren
Het alarmsysteem is snel en gemakkelijk te installeren. Sluit de producten aan, download
de app en volg daarna de stappen die worden getoond in de handleiding of app.

Wifi / LAN / GSM
Het alarmsysteem is eenvoudig  te verbinden met uw WiFi netwerk.

App
De Smart Life app werkt volgens onze klanten uitstekend en is beter beoordeeld dan de app van de concurrenten zoals Ring en SecuFirst. De app is gratis te downloaden voor iOS & Android gebruikers.

Notificaties op uw smartphone
Ontvang direct een melding op uw smartphone wanneer er een onveilige situatie plaatsvindt.