Beveiligingscamera voor buiten

Een slimme beveiligingscamera voor buiten geeft u meer gemoedsrust door het bewaken van uw huis en eigendommen. Door het ontvangen van meldingen bij verdachte activiteiten kunt u op iedere moment, waar u zich ook bevindt, via de smartphone controleren wie er voor de deur of in de tuin staat. De beveiligingscamera’s voor buiten zijn waterbestendig en functioneren in koude en warme temperaturen tussen de -20° en 50°.

Meer over de beveiligingscamera voor buiten.

Altijd op de hoogte
Plaats de eerste camera bij de voordeur, de tweede camera in de tuin en de derde camera bij de garage. Zo bent u altijd en overal op de hoogte wat er rondom uw huis gebeurd.

Nachtzicht
De slimme beveiligingscamera voor buiten is voorzien van infrarood LED’s. Deze zorgen ervoor dat u op elke moment van de dag met een HD-beeldkwaliteit ziet wat er gebeurd.

Beelden terugkijken
De beelden zijn gemakkelijk via de app terug te kijken. Deze beelden zijn direct gratis te downloaden op uw smartphone. Heeft u te weinig opslag op uw smartphone? Dan kunt u gebruik maken van een geheugenkaart, waar de beelden opgeslagen worden.

Smartphone notificaties
Ontvang een melding wanneer de slimme beveiligingscamera mensen en bewegingen detecteert. De notificaties zijn in te stellen op meerdere apparaten en ook gemakkelijk uit te schakelen via de app.

Geen abonnementskosten
Alle functionaliteiten van de slimme buitencamera zijn direct en kosteloos te gebruiken. U heeft geen abonnement nodig om gebruik te maken van alle functies.

Laat een boodschap achter met de tweezijdige communicatie functie
Praat vanuit uw smartphone met degene die voor de deur staat. Vertel de bezorger waar hij uw pakket kan achterlaten of waarschuw een ongewenste bezoeker om weg te gaan, ook als u niet thuis bent

Compatibel met smart home platformen
De slimme beveiligingscamera’s van Smart Beveiliging zijn compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa.

Uw huis of winkel van binnen beveiligen? Bekijk onze slimme binnen camera’s.