Bewegingssensoren

Bewegingssensoren zijn de kern van uw slimme beveiligingssysteem, omdat dit het hoofdapparaat is waarmee verdachte bewegingen, zoals een ongewenst persoon uw huis betreed gedetecteerd word. Een bewegingssensor maakt gebruik van één of meerdere technologieën om bewegingen in een gebied te detecteren. Zodra er een detectie plaats vind, dan wordt er een signaal verzonden naar het bedieningspaneel van het beveiligingssysteem. Ook ontvangt u direct een notificatie op uw smartphone, waarbij u gewaarschuwd word voor een potentiële bedreiging in uw huis. De getoonde producten beschikken allen over bewegingssensoren.

Meer over bewegingssensoren
Een bewegingssensor staat klaar om te reageren op situaties, waarbij een beweging plaatsvind en ramen of deuren geopend worden.

Passive Infrared (PIR)
Passieve infraroodsensoren worden het meest gebruikt bij beveiligingssystemen om bewegingen te detecteren. PIR detecteert lichaamswarmte en bewegingen, waardoor de sensoren geactiveerd worden. De sensoren versturen notificaties naar uw smartphone om u te waarschuwen voor een bedreiging.

Draadloze bewegingssensoren
De meeste sensoren van Smartbeveiliging zijn draadloos en eenvoudig te installeren. Ze hoeven niet geboord te worden en zijn compatibel met alle producten uit ons assortiment.

Camera met bewegingssensor
Binnen en buiten IP camera’s die over detectie sensoren beschikken, maken alleen video opnames bij het detecteren van bewegingen. Dit bespaard geheugenopslag door geen honderden uren nutteloze beelden op te nemen. Ze leggen door de PIR functie alleen de belangrijkste beelden vast.

R