Bewegingssensoren

Bewegingssensoren zijn de kern van uw slimme beveiligingssysteem, omdat dit het hoofdapparaat is waarmee verdachte bewegingen, zoals een ongewenst persoon uw huis betreed gedetecteerd word. Een bewegingssensor maakt gebruik van één of meerdere technologieën om bewegingen in een gebied te detecteren. Zodra er een detectie plaats vind, dan wordt er een signaal verzonden naar het bedieningspaneel van het beveiligingssysteem. Ook ontvangt u direct een notificatie op uw smartphone, waarbij u gewaarschuwd word voor een potentiële bedreiging in uw huis. De getoonde producten beschikken allen over bewegingssensoren.

Meer over bewegingssensoren
Een bewegingssensor staat klaar om te reageren op situaties, waarbij een beweging plaatsvind en ramen of deuren geopend worden.

Passive Infrared (PIR)
Passieve infraroodsensoren worden het meest gebruikt bij beveiligingssystemen om bewegingen te detecteren. PIR detecteert lichaamswarmte en bewegingen, waardoor de sensoren geactiveerd worden. De sensoren versturen notificaties naar uw smartphone om u te waarschuwen voor een bedreiging.